U bevindt zich hier:  >>> Zorg aanvragen 

Zorg aanvragen

Voorop staat dat u altijd contact met ons kunt opnemen voor advies en indien u dit wenst kunnen wij de benodigde aanvragen (indicatie) voor u verzorgen.


 

Aanvragen voor Persoonlijke Zorg, Verpleging, Begeleiding Individueel en Begeleiding Dag worden onder de AWBZ zorg gerekend. Om hiervoor in aanmerking te komen heeft u een indicatie nodig van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ).

Huishoudelijke verzorging valt onder de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). In de meeste gemeenten in Noord en Midden Limburg loopt de indicatiestelling hiervan ook via het CIZ, het kan echter zijn dat de indicatie voor Huishoudelijke Verzorging rechtstreeks bij uw gemeente aangevraagd dient te worden.

Aangezien iedere gemeente dit zelf bepaalt is het noodzakelijk dit na te vragen bij de gemeente.

Kijk hier voor een schematisch overzicht bij welke instantie u wat aanvraagt en wat de vervolgstappen zijn.

 

Financieringsvormen

De zorg die aan u geleverd wordt kan op een drietal manieren gefinancierd worden:

 

Zorg in Natura Als u kiest voor Zorg In Natura en Thuiszorg Geen Punt als voorkeursaanbieder opgeeft, wordt uw indicatie doorgestuurd naar ons. Zodra de indicatie binnen is zal Thuiszorg Geen Punt contact met u...
>>> meer

Persoonsgebonden Budget Tijdens het aanvragen van de indicatie dient er gevraagd te worden of u kiest voor Zorg In Natura...
>>> meer

Particuliere zorg Het is ook mogelijk om bij Thuiszorg Geen Punt particuliere zorg in te kopen. U dient dit dan wel...
>>> meer

 


(C) 2011 - Thuiszorg Geen Punt. Alle rechten voorbehouden  |  

Bedrijfsgegevens

  |