U bevindt zich hier:  >>> Zorg aanvragen  >>> Zorg in Natura 

Zorg in Natura

Tijdens het aanvragen van de indicatie dient er gevraagd te worden of u kiest voor Zorg In Natura (ZIN) of voor een Persoons Gebonden Budget (PGB). Daarnaast mag u aangeven welke zorginstelling uw voorkeur heeft.

 

Als u kiest voor Zorg In Natura en Thuiszorg Geen Punt als voorkeursaanbieder opgeeft, wordt uw indicatie doorgestuurd naar ons. Zodra de indicatie binnen is zal Thuiszorg Geen Punt contact met u opnemen over de aanvangsdatum, het tijdstip en de geïndiceerde zorgvraag.

 

Eigen bijdrage

Voor de geleverde Zorg In Natura betaald iedere cliënt een eigen bijdrage. Deze eigen bijdrage wordt berekend en ingehouden door het Centraal Administratiekantoor (CAK).
De berekening van deze eigen bijdrage wordt vastgesteld op basis van het aantal uren zorg dat men ontvangt per week en de hoogte van uw (gezamenlijk) belastbaar inkomen per jaar. Er wordt altijd gerekend met het belastbaar inkomen van 2 jaar terug. Is er in die 2 jaar een verandering ontstaan waardoor uw inkomen nu veel lager uitvalt, neem dan contact op met het CAK.

 

Het Centraal Administratiekantoor


Website: www.hetcak.nl

Antwoordnummer 1608
2509 VB Den Haag

Telefoonnummer: 0800 - 1925 (gratis)

 


(C) 2011 - Thuiszorg Geen Punt. Alle rechten voorbehouden  |  

Bedrijfsgegevens

  |